CBY London | Brixton Play/Guest room
1718
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1718,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Brixton Play/Guest room

We have been commissioned by a homeowner with two young children to design a playroom with toy storage wall that turns into a guest room when visitors come to stay. The client was keen to use colours of their favourite in a playful way to create a practical solution to store many of their belongings such as toys, books, games and bedding. Inspired by Piet Mondorian’s Composition the plywood units run from wall to wall and floor to ceiling, with useful drawers, hinged doors, shelves and peg board system as well as fold-out double bed.

 

 

Client

Private

CBY role

Concept to completion

Design

CBY